Joep's Kapel | Gedachtestof #47 2019
15850
post-template-default,single,single-post,postid-15850,single-format-standard,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Gedachtestof #47 2019

30 dec Gedachtestof #47 2019

Lieve 2019,

Wauw…. van begin tot het eind. Je bracht ons onze dochter Veer, wat een beweging, wat een liefde… Daar kan ik je niet genoeg voor bedanken en elk woord wat ik hierover zou willen zeggen schiet te kort van wat er werkelijk gezegd ‘moet’ worden.

Ook dankjewel voor jouw liefde, geduld, jouw uitdagingen en zeker ook voor jouw eerlijkheid. Er is weer een hele hoop van binnen aangeraakt wat weer voor een heleboel liefdevolle en ook confronterende helderheid heeft gezorgd.

Zo bijzonder als de afgelopen maanden zijn geweest, zoveel tranen heb ik mogen laten vloeien, tranen van geluk, van ontroering en soms ook van de pijn die er wel gewoon mag zijn. We hebben gevlogen, we en we zijn nu wellicht toegekomen aan onze landing, maar dat is aan jou grote broer 2020 toevertrouwd.

Met kriebels in mijn buik kijk ik terug, maar voel dat ik nu ook klaar ben voor een rustige overgang, eentje met liefdevolle aandacht voor ons ongelofelijk mooie gezin.
Lieve 2019, je bent meer dan alleen een jaar, meer dan alleen tijd. Graag wil ik je bedanken voor je wijsheid en ik neem je in flow mee naar 2020.

voor iedereen hier:
een liefdevolle, leerzame en kalme oud&nu(w)