Joep's Kapel | De Jo Erens Priès
15518
post-template-default,single,single-post,postid-15518,single-format-standard,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De Jo Erens Priès

17 sep De Jo Erens Priès

Samen met Bram zat ik gisterenavond in de auto naar Venlo voor De Nach van ’t Limburgse Leed. We hadden het over welke artiesten we graag zouden willen bezoeken, nog niet zozeer met het gegeven dat Joep’s Kapel genomineerd was. Bij Domani hadden we afgesproken, we bestelden een biertje en wachtten de nominatie af. Vóór ik het wist stond ik samen met de burgemeester van Venlo en met een prachtig beeldje van Jo Erens in mijn hand voor op het podium. Een blijk van waardering, iets wat ik in de afgelopen 2 jaar samen met heel veel fijne mensen heb mogen opzetten.
Joep’s Kapel, draagt mijn naam maar er staat hier zoveel meer achter dan dit ene persoontje. Die mensen zou ik heel graag willen bedanken voor de kans om dit project voort te zetten. Mensen ontvangen de liedjes en de verhalen mooier dan ik verwachte en dat dit alles een podium krijgt dat het verdient is wat ik om me heen hoor, dat wil ik graag geloven. Maar ik ben er liever gewoon heel erg dankbaar voor, dankbaar voor het gevoel van lieve wederkerigheid die verzegeld wordt met dit beeldje.

Nat King Cole:
“The greatest thing you’ll ever learn, is just to love and be loved in return.”

Dankjewel lieve mensen!
Dikke knoevel!