Joep's Kapel | Kapelsessie 7# De eerste album release, op 1 april!
15298
post-template-default,single,single-post,postid-15298,single-format-video,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Kapelsessie 7# De eerste album release, op 1 april!

07 mrt Kapelsessie 7# De eerste album release, op 1 april!

Van vorig jaar een speciaal biertje doen en een brainstorm met Bram Jacobs in Proeflokaal van Horst naar een album presenteren in de grote Sint Lambertuskerk, op 1 april notabene. Het eerste wat er in me opkomt is:” Wat kan er gruwelijk veel gebeuren in zo’n korte periode.” Zoveel mooie dingen dat de tijd echt lijkt te verdwijnen dat wel dagelijks een gedachte voorbij zie schieten die de vraag stelt: “Zijn we er al aan voorbij gegaan?” En ja, we zijn er al bijna en ’t is ook zo weer voorbij.

 

1 april, een datum die we makkelijk onthouden. Ook is het een datum die bij mij ergens op het lijf geschreven staat. Op deze dag presenteer ik het eerste album van Joep’s Kapel. Heel graag neem ik jullie net in september mee in een te gekke show in een te gekke ruimte, De Sint Lambertuskerk!

Ik kán hâs ni wàchte!

 

Tickets:
http://www.en-tickets.nl/tickets/joepskapel