Joep's Kapel | Gedachtestof #21 Verveling
15387
post-template-default,single,single-post,postid-15387,single-format-standard,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Gedachtestof #21 Verveling

03 mei Gedachtestof #21 Verveling

Het is al een poosje meivakantie, ik leek er wel aan toe dacht ik. Ik heb nu 3 dagen pas echt vrij van werk en/of afspraken en mijn hoofd passeren allerlei voornemens zoals op tijd naar bed gaan, lekker te gaan wandelen, ergens naar toe gaan, de hele dag gitaar spelen, liedjes schrijven of luisteren maar nee… Ik blijf thuis en ga wat naar buiten toe, maar onderneem niet iets wat ook maar enigszins lijkt op mijn voornemens. Ik ga om 2.00u of later naar mijn nest en blijf een beetje bladeren in mijn mapje genaamd ‘Sociaal’ op mijn iPhone. Swipend naar Facebook, Instagram, Dumpert, WhatsApp en heb vandaag zelfs (alweer) Tinder geïnstalleerd… Ja precies… Tinder, niet zozeer voor een relatie of iets vluchtigs… Maar misschien zou vluchtig wel een goed woord kunnen zijn voor een andere verwijzing. Dan in de zin van vluchten van de stilte, van de verveling. Het opzoeken van allemaal prikkels om maar niet door de verveling geconfronteerd te worden. Het hoofd wil blijkbaar toch iets van beweging blijven voortzetten, maar ik kan het niet stoppen. Ik dacht juist dat ik dat getyp op mijn iPhone wel een beetje moe aant worden was… Maar niest is minder waar. Het loopt soms toch anders dan gedacht blijkt weer.

Wel merk ik op dat een (geluks-)momentje dat ik vrienden zover heb gekregen om zaterdag mee een biertje te gaan drinken in het gezellige uitgaanscentrum me hier heel eventjes uithaalt. Ik ben ervan bewust, maar het stoppen gebeurt op een of andere manier niet zo snel.

Ik wil iets opvullen en ik wil het niet, een beetje vreemd vind ik het wel.

ja.. deze luie donder gaat even wandelen en laat z’n telefoon even thuis.