Joep's Kapel | Gedachtestof #37 bedankt
15663
post-template-default,single,single-post,postid-15663,single-format-standard,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Gedachtestof #37 bedankt

28 aug Gedachtestof #37 bedankt

Een week fiets ik nu rond door het dorp, stop ik her en der voor een kop koffie, kom ik in gesprek met mensen die mij een warm hart toedragen. Zo raak ik mijn fietsensleutel op mysterieuze wijze kwijt en mijn overzicht van wie ik nu wel al een brief heb gestuurd en wie nog niet. Mijn brein is een grijze brij in rollercoaster-modus, maar dat geldt voor mijn gevoel ook. Ik word op velerlei manieren geraakt door mensen die mij kaartjes toesturen en berichten via Facebook of WhatsApp.
De avonden lijken me te helpen om hier even van bij te komen. Ik voel me geroerd door alle betrokkenheid die ik mag ontvangen in een korte week, zo nu ook weer. Ik voel het nu in mijn bovenbenen, ze trillen een beetje en volgens mij  komt dat niet van het fietsen.
Het idee van crowdfunding was heel simpel, het is om geld in te zamelen voor het nieuwe JK-album, maar ik ben nu eerlijk gezegd nog meer aan het genieten van de warmte die ik voel van jullie betrokkenheid door alle woorden, tekeningen, giften kaartjes en kleine cadeautjes en ja natuurlijk ook voor de financiële bijdrage, maar dat voelt nu eerder als een zeer handige doch welkome bijkomstigheid.

In Joep’s Kapel onderzoek ik mijn eigen geloofsovertuiging, of ja… ik onderzoek in dit geval wat liefde is, ditte dus en het voelt warm, met een klein beetje trillende bovenbenen zeg ik jullie; bijzonder dankjewel allemaal.