Joep's Kapel | Welkom in Joep's Kapel!
15068
home,page,page-id-15068,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Concerten

Joepskapel_instagram

Kaartjes voor de concerten zijn in de vorm van crowdfunding verkrijgbaar via de website van Grenswerk. De opbrengst komt ten goede aan de opname van mijn album! Veel dank en veel liefde. Joep

24 september UITVERKOCHT

(via website Grenswerk)

Kaartjes / crowdfunding 25 september

(via website Grenswerk)

Crowdfunding
Vroeger noemde ze het collecte, tegenwoordig heet het crowdfunding. Doe een duit in het zakje in ruil voor de concertkaarten, een album en meer. Ik ben je eeuwig dankbaar!
Schermafbeelding 2016-09-06 om 22.40.27
15 euro
Kaartje
Je ontvangt één kaartje voor het concert in de crypte van de Lambertuskerk op de datum naar je keuze.
Schermafbeelding 2016-09-06 om 22.40.37
25 euro
Kaartje + album
Je ontvangt het kaartje en krijgt als een van de eersten de cd thuis gestuurd.
Schermafbeelding 2016-09-06 om 22.40.47
35 euro
Kaartje + album + zeefdruk
Je krijgt een kaartje, een cd en een mooie gelimiteerde zeefdrukposter voor aan de muur, gemaakt door Studio DENK.
Schermafbeelding 2016-09-06 om 22.41.20
50 euro
Kaartje + album + zeefdruk + serenade
Je ontvangt een kaartje, de cd, de poster en ik kom je hoogstpersoonlijk een serenade brengen aan je balkon, keukenraam of voordeur.
Schermafbeelding 2016-09-06 om 22.41.34
150 euro
Kaartje + album + zeefdruk + huiskamerconcert
Je ontvangt het kaartje, de cd, de poster en ik geef een mini-huiskamerconcert in je huiskamer, keuken of tuin.

Goed om te weten:
De prijzen zijn incl. btw en excl. servicekosten. Je ontvangt de cd in het voorjaar van 2017 op het adres van bestelling. De zeefdrukposter ontvangt u na afloop van het concert. Datum voor de serenade en het mini-huiskamerconcert worden in overleg gekozen. Het huiskamerconcert betreft een kort optreden van 30 minuten als onderdeel van een concert-marathon. Voor vragen en opmerkingen mail je naar crowdfunding@joepskapel.nl.

Kaartjes / crowdfunding 24 september

(via website Grenswerk)

Kaartjes / crowdfunding 25 september

(via website Grenswerk)

Meer informatie
Schermafbeelding 2016-08-31 om 17.45.22

Op 24 en 25 september geeft Joep van Wegberg twee intieme optredens met zijn Joep’s Kapel project in de crypte van de Lambertuskerk in Horst. De opbrengst van de optredens komt ten goeden aan de opnames van zijn debuut album. 

Joep groeide op in een katholiek gezin en diende in zijn jongens jaren de mis in de Lambertuskerk. In zijn dialectproject ‘Joep’s Kapel’ onderzoekt hij nu zijn persoonlijke geloofsovertuiging en beschrijft deze in kleine dialectliedjes over alledaagse onderwerpen. In september opent Joep voor het eerst de deuren van zijn kapel, middels een intiem concert. Iedereen is welkom in deze nieuwe religie met een glimlach en een knipoog.

Crowdfunding
Middels de concerten hoopt Joep geld bij elkaar te sparen voor de opname van het Joep’s Kapel album dat begin 2017 moet verschijnen. Naast de concertkaartjes kunnen crowdfunders ook het album, een zeefdrukposter en zelfs een serenade en een huiskamerconcert als tegenprestatie verwachten. De crowdfunding start op 1 september via de website van poppodium Grenswerk.

De deuren van Joep’s Kapel openen op zaterdag en zondag om 19:00 uur. Kaarten zijn uitsluitend via crowdfunding en online te verkrijgen.